Kiskunfélegyháza Szegedi út 13.
Tel: 76/461-427
ELŐÉTELEK- APPETIZERS – VORSPEISEN Tatár beefsteak 2300 Ft Tatar Beefsteak Tatar Beefsteak Hortobágyi húsos palacsinta 650 Ft Pancake filled with Chicken Paprikash, Hortobágy Style Hortobágyer Palatschinken mit Papikahuhnfüllung Libamájpástétom bundázott kaláccsal és cseresznyemártással 750 Ft Gooseliverpaste with French toast and cherrysauce Gänseleberpaste mit Eierkuchen und Kirschesaus LEVESEK – SOUPS – SUPPEN Csontleves cérnametélttel 440 Ft Old Fashioned Chicken and Beef Broth with Vermicelli Kochenbrühe mit Fadennudeln Májgombóc leves 440 Ft Liver Dumpling Soup Leberknödelsuppe Hideg gyümölcsleves tejszínhabbal 440 Ft Chilled Fruit Soup with Whipped Cream Kalte Fruchtsuppe mit Schlagsahne Tárkonyos – tejszínes sertésragu leves 550 Ft Creamed Pork Ragout Soup with Tarragon Rahmige Schweinerragout mit Estragon Tejfölös gombaleves 440 Ft Mushroom Soup with Sour Cream Pilzrahmsuppe Bográcsgulyás 600 Ft Traditional Gulashsoup Kesselgulasch SZÁRNYASBÓL KÉSZÜLT ÉTELEK- POULTRY - GEFLÜGEL Filézett csirkecomb rántva rizibizivel 1450 Ft Filet of Chicken Leg in Breadcrumbs and Rice with Green Peas Gebackene Filet vin Hühnerkeule, dazu Reis mit grünen Erbsen Szezámmagos – bundás csirkemell rántva, petrezselymes burgonyával 1450 Ft Breast of Pullet in Sesame Coat, served with Parslied Potatoes Hühnerbrust in Sesamehülle, mit Petersilienkartoffeln Párizsi pulykamell sajtforgáccsal, párolt zöldséggel 1450 Ft Turkey Breast Parisian Style with Cheese Flakes and braised Vegetables Truthahnbrust auf Parisien Art, mit Káse-Flakes und gedámpften Gemüsen Kijevi pulykamell petrezselymes burgonyával 1350 Ft Breast of Turkey filledherbed Butter, served with Parslied Potatoes Putenbrust mit Kráuterbutter mit Petersilienkartoffeln SERTÉSHÚSBÓL KÉSZÜLT ÉTELEK – PORK DISHES – GERICHTE AUS SCHWEINFLEISCH Rántott sertésszelet hasábburgonyával 1400 Ft Tenderlion of Pork Vienna Style (in Breadcrumbs) with Pommes Frites Gebackene Schweinefilet mit Pommes Frites Sajttal – sonkával töltött sertésszelet petrezselymes burgonyával 1550 Ft Cordon bleu- Filet of Pork filled with Cheese and Ham, served with Parslied Potaoes Cordon bleu-Gebackene Schweinefilet gefüllt mit Káse und Schinken, dazu Petersilienkartoffeln Sertésszelet Jóasszony módra fűszeres burgonyával 1550 Ft (füstölt szalonna, sonka, gomba, gyöngyhagyma) Filet of Pork Bonne Femme Style with spicy sauteéd potaoes (with smoked Bacon, Ham, Mushroom and Perl Onion) Schweinfilet auf Hausfrauenart mit gewürzten Kartoffeln (Speck, Schinken, Pilz, Rockenbolle) Mustáros sertés flekken fűszeres burgonyával 1400 Ft Mustard-roasted Pork Barbecue with spicy Cháteau Potatoes) Senf- Flecken mit gewürzten Kartoffeln Cigánypecsenye hasábburgonyával 1400 Ft (pácolt sertésszelet, fokhagyma, kakastaréj) Roasted Pork Cutlet with Pommes Frites (garlic-marinated Pork Cutlet and roasted Bacon) Zigeunerbraten mit Pommes Frites (Knoblauch-mariniertes Schweinfilet, Speck) Bakonyi sertésborda galuskával(füstölt szalonna, gomba, tejföl) 1400 Ft Pork Cutlet Bakony Style with Noodles (with Bacon, Mushroom and Sour Cream) Schweinekotelett auf Bakonyer Art mit Nockerl (Speck, Pilz, Rahm)
TALOK – DRINKS
SÖRÖK – BEER – BIER
|